Svatební fotograf

Ahoj,

jsem fotograf z Litoměřic. Žiji na severu Čech, ale jako svatebního fotografa mě najdete všude, kam si mě zavoláte. Třeba i v Českém Krumlově, kde jsem se narodil, dobře to znám a kde rád fotím svatby. 

Ve fotce jsem se vždy věnoval především lidem (street, reportáž, portrét) a profesní cesta svatebního fotografa je tak jen logickým vyústěním tohoto zájmu. Fotit svatby mě zkrátka baví a nejen protože je tam uvolněná atmosféra a o pozitivní emoce není nouze (to my fotografové máme rádi).

Nejsem typ fotografa, co si přespříliš aranžuje svatebčany a co by každého komandoval a stavěl do póz. Mám raději přirozené a uvolněné fotky, chytře komponované momentky, které Vás vrátí do vzpomínek mnoho let po svatbě.

Nafotím nejenom klíčové momenty celé svatby, jako jsou přípravy, obřad, portrét, zábava, ale konstantně koukám kolem sebe po nenápadných situacích, které svatebním fotkám perfektně podtrhnou atmosféru celého dne.

Proč chtít Honzu jako svatebního fotografa?

Nemá smysl si vymýšlet pohádky a důvody. Jednoduše, pokud se Vám líbí svatební fotky, co tvořím, nezávazně mi zavolejte nebo nechte zprávu. Rád Vám vysvětlím vše, co vás zajímá a objasním všechny možnosti. Konečné rozhodnutí je na Vás.

Ceník pro rok 2022

Varianta

1

2

3

Počet hodin na svatbě

11-12

8-9

2-3

Minimální počet fotek

300

200

80

Online galerie

ano

ano

ano

Zapůjčení Instaxu*
(polaroid)

ano

ano

ne

Osobní schůzka

ano

ano

ne

Doprava

zdarma (ČR)

do 100 km zdarma

6 Kč/km

Cena

19 500 Kč

15 500 Kč

6 500 Kč

*30 Kč/vytištěný snímek. Kazet na výměnu mám dostatek.

Šťastný výběr fotografa, manžela či manželky a mnoho spokojených let přeje 

Honza Wünsch